Stilren inredning

Robotar av olika slag är någonting som under många år har förknippats med framtiden. Det finns ett flertal olika exempel på filmer och tv-serier från 70- och 80-talet där man illustrerade 2000-talet som en tid där allt fler saker utfördes utav robotar, samt att våra hem samtidigt var tekniskt utrustade. Dessutom hade dem ofta en väldigt simpel och stilren inredning. Hur rätt dessa filmskapare hade om framtiden går att diskutera i oändlighet, men man kan i alla fall säga att de hade rätt i flera olika saker. Idag kan vi utföra de flesta sakerna i vår vardag med hjälp av våra telefoner och datorer, samt att allt fler yrken har blivit robotiserade.

Någonting som också stämde ganska bra var hur det ser ut i våra hem idag. Det kanske inte är fullt så stelt att vi bor i metalliska kapslar utan några slags utsmyckningar, men samtidigt har vi gått emot en allt mer minimalistisk inredning. Detta syns mycket tydligt i det man kallas för skandinavisk design, där raka linjer och sobra färger är viktiga inslag.

En möbel som dock var före sin tid, men ännu idag passar in i våra hem är stringhyllan som kom ut på marknaden redan på 40-talet. Den svenskt designade hyllan går att bygga ut och anpassa i oändlighet, för att du ska få en förvaringslösning som passar ditt hem och dina behov. Till exempel kan du bygga ut hylla på såväl höjden som bredden genom att lägga till fler hyllplan eller gavlar. Idag finns det även möjlighet att enkelt koppla till ett skåp, en lådhurts eller vitrinskåp i möbeln. Stringhyllan kan vara lite svår att hitta i butik, men över nätet går den snabbt och smidigt att beställa hem. På Stringhylla.nu kan du hitta hyllan i flera olika färger, samt även få tips på hur du kan få hyllan att passa in i ditt hem.

En annan möbel som hängt med under väldigt många år och som numera är en mycket trendig sådan är pinnstolen. Stolen i trä med sina ikoniska ribbor på ryggstödet finns i en mängd olika färger, vilket gör att de passar in i de flesta hemmen, Dessutom har stolen en väldigt simpel och stilren form, som gör att den enkelt kan passa ihop med de flesta matborden. Stolen kan även stå för sig själv och bli en utmärkt sittmöbel i hallen, sovrummet eller barnrummet.